Accesorii de par pe care trebuie sa le ai si ce sa eviti

Tot am vrut sa discut despre acest subiect, accesoriile de par. Mai ales acum, vara, cand trebuie sa le folosim din cauza caldurii excesive si numai. In cele ce urmeaza o sa va recomand ce accesorii de par sa purtati dar si de ce anume sa va feriti. Pentru ca nu toate accesoriile arata bine, indiferent de coafura. Si o sa incep cu accesoriile de par care sunt moderne, feminine si se pot purta fara grija unui look kitch.

Bentitele. Si din cauza ca sunt in tendinte, dar si din alte motive, poti sa le porti linistita. Aceasta vin in diferite forme si dimensiuni, de la bentite hippie pana la cele simple sau moderne negre sau alte, cu siguranta vor adauga stil look-ului tau. Totusi nu as recomanda bentitele foarte incarcate, mai ales daca tinuta este la fel.

Clipsuri decorative. Acestea sunt sigure, in sensul ca le poti prinde in par fara a-l rupte. Aici alegeti ceva moderne sau ceva tineresc. De adaugat ar fi ca acestea sa fie alese in ton cu nuantele tinute si feriti-va de nuantele precum neon-ul, o sa arate vulgar.

Agrafe invisible. Acestea sunt indispensabile mai ales in cazul persoanelor cu un par foarte lung. In alegerea lor, se poate tine cont de nuanta parului pentru a fi mai putin vizile. In comert, exista foarte multe tipuri de agrafe in toate culorile, astfel incat alege-o pe cea care se potriveste culorii parului tau.

Esarfele. Nu purta esarfe imense, nu arata bine. Alege esarfe micute precum bandanele. Acestea, mai ales pe timp de vara, protejeaza parul.

Accesorii de par de evitat:

Elasticele de par groase Probabil ca au fost in tendinte in anii 90, dar ar trebui sa renunti la ele. Se pot purta prin casa, insa nu sunt recomandate in alte cazuri. Se pot purta cele subtiri, acoperite insa de o suvita de par, prinsa cu o agrafa.

Benzile elastice. Chiar daca sunt practice si realizate din material elastic, acestea intra in contact cu parul si nu este bine loc. In plus, nu arata deloc bine estetic.

Lanturile pentru par si extensii mese din materiale sintetice. Sunt vulgare si in plus, acestea supun parul unei greutati prea mari, ajungandu-se la deterioare si ruperea acestuia.

 

Facebook Comments