Asortarea coafurilor cu hainele

parChiar daca pare putin ciudat, hainele si coafura se completeaza pentru a echilibra si a crea un look armonios. Astfel, de cele mai multe ori, atunci cand alegi un outfit, sa te gandesti si la coafura potrivita. Daca te gandesti la coafura potrivita, te gandesti unde mergi, ceforma fetei ai si ce machiaj alegi. Dar te-ai gandit vreodata sa asortezi coafura cu tinuta? Daca nu, iata cateva sfaturi in aceasta privinta.

Cea mai simpla metoda de asortare este sa alegi o coafura simpla. Nu este neaparat plictisitoare, dar nu vei da gres.

Care este regula in alegerea acestora?Prima data se alege tinuta, apoi coafura. Astfel, coafura se poate schimba in functie de haine, daca doresti sa le schimb.

Armonie si echilibru, asta inseamna un look impecabil. Astfel daca porti o tinuta cu volum, alegi o coafura simpla si discreta. Volum cu volum nu merge si este o alegere proasta. De exemplu, un sacou cu volum poate fi asortat cu un coc simplu sau o coada de cal.

Daca optam pentru haine, rochii simple, putem opta pentru coafuri cu volum, cocuri mai frumoase. Cu toate acestea, daca tinuta este extrem de simpla, nu alege o coafura complicata, nu mai este echilibru deloc.  Pentru aceasta, se poate purta parul lasat liber, cu eventuale accesorii.

Pentru cele care prefera stilul casual, sport, puteti opta pentru bucle lejere sau par indreptat, prins intr-o parte. Acestea vor da o nota de feminitate, mai ales la o tinuta sport.

Cea mai problema situatie intervine in momentul cand trebuie sa adoptam stilul eleant. Atunci trebuie neaparat sa tii cont de rochie, dar si de linia gatului. Cum alegi o coafura eleganta in functie de rochie? Daca rochia este simpla, se poate opta pntru un coc intr-o parte, cu o floare prins la ureche. Daca rochia este sofisticata, trebuie aleasa o coafura eleganta. As putea sa mai adaug aici rochiile retro care necesita neaparat o coafura vintage pentru echilibru.

Si nu fiti dinamice si creative, schimbati-va mai mereu coafura, o sa va simtiti mai bine.

 

Facebook Comments