Aspect de par asiatic





parFoarte multe femei adora parul lung, brunet si cu aspect foarte sanatos, la fel ca cel al actritele asiatice. Dar nu doar persoanele de origine asiatica au genul acesta de par, exista si alte persoane de origini diferite. Totul consta in ingrjirea acestuia. Astfel, daca visezi la un par asiatic lung, frumos si stralucitor, iata ce trebuie sa faci:

Tunderea regulata

Valabila pentru foarte multe probleme, o tundere regulata te scapa de par uscat, nesanatos, ars sau varfuri despicate.

Hidratare

Aveti grija sa folositi sampoane si balsamuri de par care ajuta la hidratarea acestuia. Balsam de par trebuie aplicat de cel putin 2 ori pe saptamana, timp de 3 minute.

In aceasta sectiune voi recomanda si cateva masti naturale si uleiuri. Ulei de masline sau de cocos sunt cele mai bune alegeri cand vine vorba de sanatatea parului. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie aplicate o data pe saptamana. In general, se aplica o cana de ulei de cocos sau masline in mar, se acopera cu un prosop si se lasa sa actioneze timp de o ora, doua. Apoi se spala parul.

Mancati sanatos

Pentru un par frumos, se recomanda fructe si legume proaspete, bogate in proteine precum: mazare, spanac, broccoli, nuci, pere. Carnea de peste este din nou o alegere buna.

ry to keep usage of heat tools to a minimum. These include (but are not limited to): Blow dryers, flat irons, rotating irons, hot rollers, and curling irons. Any amount of heat is damaging to your hair, just like the elements (rain/wind cause breakage) but heat is worse by far. By keeping your usage of heat tools low, you will ensure proper hair growth with less breakage and healthier ends. Not using heat tools at all would be the highest preference of course, but if you feel you have to, then once or twice a month is acceptable and once a month optimal.

Stati departe de chimicale

Vorbim aici despre decolorari, suvite, vopsele de par permanente sau semi-permanente, par permanent. Acestea duc la par ars, uscat si multe altele

Evitati aparatele de coafat cu caldura

Uscator de par folosit pe aer cald/fierbinte, placi de intins parul, perii rotative, bigudiuri calde sau ondulatoare. Ttoate acestea deterioreaza parul. Daca totusi trebuie sa le folositi, incercati sa le utilizati de CEL MULT 1 sau 2 ori pe luna, ceea ce este acceptabil.

Facebook Comments