Avantajele bretonului

parStiu ca poate unele persoane considera ca un breton inseamna bataie de cap, acesta are foarte multe avantaje. In primul rand, bretonul iti poate schimba complet look-ul si vorbesc foarte serios. Am vazut persoane, care dupa ce si-au facut un breton, au fost aproape de nerecunoscut.

Bretonul se mai poate alege pentru a fi in tendinte, pentru a ascunde pete sau riduri. Acestea sunt cele mai importante avantaje pe care un breton ti le poate aduce. Inainte de a te tunde, poti opta pentru breton clip-on pentru a testa cum iti sta. Totodata, se recomanda ca bretonul sa fie ales in functie de forma fetei, bineinteles vei primi sfaturi la un salon specializat.

Ce breton poti alege? Imi place in mod special bretonul drept, gros. Se potriveste in special unui par lung, dar merge si pe un par mediu-lung. Bretonul lung se potriveste unei fete patrate, pentru ca rotunjeste, dar si unei fete ovale.

Bretonul filat intr-o parte sau drept. Se recomanda pentru fetele rotunda, mica sau ovala.

Bretonul lung intr-o parte. Recomandat in special pentru fata rotunda, patrata pentru ca,  confera iluzia optică de subtiere. Se mai recomanda si parului ondulat.
Breton asimetric , recomandat pentru fata rotunda si ovala. Se mai recomanda si persoanelor care au par rar si lipsit de volum.

Facebook Comments