Balsamuri uscate pentru par

Daca nu sunteti obisnuite sa folositi balsam dupa samponarea parului, ar trebui sa incepeti sa o faceti. Pentru ca balsamul, neglijat de unele femei, este extrem de important daca vrei un par sanatos si frumos.  Ce face de fapt un balsam de par? Depinde si ce alegi, insa in principiu descalceste, adauga stralucire parului, suvitele rebele nu mai apar etc.

 Si daca nu ai chef sa-ti uzi parul sau consideri ca ai nevoie de putina stralucire, se poate folosi cu succes un balsam de par uscat, care se aplica in general precum un fixativ, cu efecte foarte bune.

Acest articol vine ca o completare la articolul despre samponul uscat.

Cum se foloseste balsamul uscat?

Aceste produse vin sub forma de spray. Cum spuneam mai sus, se pulverizeaza in par, fara a te focusa pe radacini. Se recomanda aplicarea de la mijlocul parului spre varfuri. Dupa pulverizare, se piaptana si se aranjeaza cu degetele sau se poate folosi si uscatorul de par.

Care sunt cele mai bune balsamuri uscate?

Pantene Pro-V Aqua Light – Weightless Conditioning Shake

Un balsam bun, care hidrateaza si ofera protectie unui par uscat si colorat.

Tigi Rockaholic Dirty Secret

Acest balsam este recomandat in special unui par rebel, care nu se aranjeaza foarte bine. Indeparteaza efectul static si adauga stralucire parului. Este o buna alegere cand vorbim despre balsamuri uscate.

Haute Mess

Este un balsam de par fara sulfati, recomandat pentru parul uscat. Am recomandat samponul fara sulfati pentru genul acesta de par intr-un articol anterior. Nu are parabeni sau gluten, si se poate folosi in combinatie cu un sampon uscat.

Liquid Keratin – Renewing Dry Conditioner

Complexul de lipide si keratina ajuta la intarirea firului de parului. Totodata, acest balsam absoarbe uleiul in excess si indeparteaza mirosul din par cu doar o aplicare. Este unul dintre cele mai bune balsamuri de par, sper sa aveti de unde sa-l achizitionati.

Facebook Comments