Blonda fara decolorare, un mit

Sau decolorare fara degradarea parului, iarasi un mit. Foarte multe femei doresc sa devina blonde fara decolorare. Pentru tonuri mai deschis si aici nu ma refer la un saten deschis (care sub nici o forma nu este blond), trebuie neaparat sa decolorati parul. Daca o sa va uitati in cataloagele vopselelor de par in nuante de blond din comert, o sa observati ca aproape nici o vopsea de par nu “prinde” pe un brunet sau saten inchis. Infara bineinteles de cele care contin praf decolorant in ele. O vopsea de par care contine praf decolorant este Palette E20, vopsea pe care am folosit-o in trecut.

Pentru a deveni blonda, trebuie ca parul sa fie decolorat. Si asta este adevarul. Decolorarea oricum va degrada parul intr-o mica sau mare masura, depinde de voi. Daca doriti o decolorare profesionala cu minime daune firului de parul, mergeti la un salon specializat. Acestia folosesc produse profesionale. Am inteles ca vedetele blonde au sute de suvite decolorate in foarte multe nuante. Nu stiu exact cum se numeste procedeul. De aceea, vedete blonde decolorate au acel par atat de frumos.

Nu recomand sa va decolorati singure acasa. Este cea mai rea decizie pe care o femeie o poate lua. Mergeti la un salon si ulterior, daca nu va mai permiteti, incercati sa decolorati acasa doar radacinile. Nu aplicati decolorant pe un fir de par deja decolorat. Una dintre prafurile pentru decolorat bune este Blondor. Se gaseste la tub mare, este un decolorant profesional si o sa va ajunga pentru o perioada lunga de timp.
Decolorarea naturala a parului cu miere de albine si ulei de masline, ceai de musetel = mituri.

Blond fara sa-ti arzi parul ?Doar in saloane specializate.

Facebook Comments