Bob filat

Sunt foarte incanta de faptul ca inca se mai poarta genul acesta de tunsori desi au intrat in tendinte acum cativa ani. Binteles, sunt foarte multe modele pe care poti sa le alegi, insa trebuie sa tii cont si de alte aspecte precum forma fetei, textura parului etc. Ca lungime, se poate alege unul scurt, mediu sau lung. Ca textura, se poate unul simplu, clasic, asimetric sau filat. Tunsoarea bob filata are avantajul de a conferi mai mult volum, mai ales unui par subtire. Avantanjul scarilor este acela ca se poate adapta oricarei lungimi de bob. Astfel, am vazut tunsori bob frumoase surte, medii sau lungi (despre scari vorbesc acum).  Daca nu ai volum, nu iti poti coafa parul usor, vrei un look modern, atunci alege un bob filat.

Daca intr-o perioada acum preferam tunsorile bob simple, m-am reprofilat si le prefer pe cele in scari. Eu m-am chinuit sa caut cele mai reusite tunsori bob in scari pentru a le impartasi cu voi. Poti sa incerci eventual sa-ti faci si cateva bucle ondulate. Arata absolut superb, sunt moderne si bineinteles in tendinte.


Iata mai sus cateva poze cu diverse tunsori bob in scari pe care doresc sa vi le recomand in caz ca doriti sa treceti pe la salon.

Facebook Comments