Bob ondulat cu breton

Sa nu credeti ca un bob ondulat cu breton inseamna o tunsoare demodata. Pentru ca am trecut la un alt nivel si astfel bob scurt sau mediu, in scari sau inversat cu breton drept sau filat, o intreaga varietate de modele sunt in tendinte si ne incanta privirea. Toate sunt frumoase si feminine si se pot adapta oricarei strucuri a parului.

Anul acesta si numai puteti alege un bob drept inversat pana la cel in scari, toate se pot adapta in functie de forma fetei.  Dar in acest articol o sa pun accentul pe parul ondulat.

Bob in scari ondulat cu breton drept. Foarte multe celebritati l-au adoptat de-a lungul timpului. Asta pentru ca se creeaza un look finisat si este foarte usor de coafat mai ales daca aveti un job la birou si nu aveti timp.  Un bob ondulat in scari poate crea un look vintage, tocmai acesta este farmecul lui.

Bob ondulat cu breton intr-o parte.  O tunsoare superba, bretonul care cade frumos intr-o parte, este extrem de chic si nu este deloc ceva clasic. Nici genul acesta de tunsoare nu necesita un timp mare de coafare, trebuie folosite ceva produse pentru definirea buclelor si aranjarea bretonului. Mai mult, dupa spalarea parului, bretonul se poate usca indreptand aparatul intr-o parte, acesta asezandu-se frumos.

Bob ondulat inversat. Lungimea tunsorii o alegeti voi, insa aici se aplica principiul scurt in spate si lung in fata. Daca adaugati si un model de breton, look-ul vostru o sa fie impecabil. Puteti alege o lungime mai scurta, pentru un impact mai mare, sau una medie, daca nu doriti sa renuntati la prea mult din lungimea acestuia.

Bob scurt ondulat cu breton. L-am lasat la urma, desi arata bine. Am facut acest lucru din motive subiective, imi place sa vad parul ondulat cu putina lungime, buclele mi se pare extrem de feminine si trebuie profitat de ele. Insa daca vreti o lungime de par care sa nu va dea batai de cap, o sa atasez cateva modele mai jos.

 

Facebook Comments