Bob pana la barbie

Desi am specificat ca anul acesta se poarta foarte mult tunsoarea bob mai lunga, o sa prezint cateva modele mai scurte. Mai exact, vorbim despre bob pana la barbie. Nu este vorba despre bob scurt, cele pana la barbie sunt de fapt o tranzitie intre primul model si o lungime medie. In principiu, acest tip de tunsoare este usor de aranjat, astfel ca nu vei avea multe batai de cap. Totusi, de recomanda ar fi sa alegi un model de breton care poate fi drept, intr-o parte, scurt sau asimetric.

Depinde mult de forma fetei, atat in alegerea bretonului, cat si a modelului de bob. Trebuie in principiu sa vorbiti cu un stilist, chiar daca doriti o astfel de tunsoare, s-ar putea sa nu va avantajeze.

In pozele de mai sus, puteti observa tunsori bob asimetrice, drepte, etc. Insa acceptul se pune totusi pe breton, este bine sa-ti faci unul daca adopti o astfel de tunsoare. Tunsorile bob lungi sunt mai usor de adaptat, in sensul ca se pot purta si fara breton, doar cu o carare, si tot arata bine. In schimb, la cele scurte si medii, un breton este un element care nu trebuie sa lipseasca. Si adoptand o astfel de tunsoare, va trebui sa treci destul de des pragul saloanelor.

Facebook Comments