Bob scurt

Trebuie sa recunosc ca nu prea am mai vazut genul acesta de tunsoare anul acesta. Si asta pentru ca aceasta frizura a iesit din tendinte si foarte putine femei le mai poarta. In plus, este destul de pretentioasa si nu prea ii se potriveste oricui. Tunsorile bob scurte au fost in tendinte in anul 2012, toate site-urile erau pline cu astfel de poze. Stilistii sfatuiau femeile cu parul scurt sa adopte genul acesta de tunsoare. Si intradevar, s-au purtat foarte mult si chiar erau modele reusite.
Anul acesta se merge mult pe ideea de bob lung, in special pe modelele clasice sau pe cele in scari. Iar in ceea ce priveste tendintele la tunsori scurte pentru 2014, se poarta pixie.


Daca totusi vrei o astfel de tunsoare, poti sa alegi un bob scurt, in scari cu breton asimetric. Sau una  fara scari, dar fa-ti macar un breton. Ai mai jos o serie de poze cu idei de tunsori bob care sper sa va inspire si sa obtineti look-ul mult visat.  Am incercat sa am modele cat mai diversificate. Atentie insa, cereti sfatul unui stilist in ceea ce priveste modelul ales, sa se potriveasca cu forma fetei. Degeaba va place, daca nu va avantajeaza. Succes!

Facebook Comments