Breton pentru forma fetei inima

Doresc sa mai abordam si alte subiecte. De data aceasta, am ales sa vorbesc despre bretonul recomandat pentru forma fetei inima, si sper din tot sufletul sa tineti cont de sfaturile de mai sus. Daca doriti sa alegeti un breton, v-am tot sfatuit sa o faceti tinut cont de fata voastra, de forma ei mai exact. Si dupa cum spuneam, in acest articol voi discuta despre forma fetei inima si bretonul recomandat.

Breton intr-o parte lejere. Iti accentueaza ochii si atrag atentia de la barbie. Una dintre cele mai renumite actrite cu genul acesta de forma a fetei si care poarta breton, este Reese Witherspoon. Bretonul se tunde pe verticala si nu drept, si se opreste undeva intre pleoape si sprancene.

Tot un model de breton care face o barbie mai atragatoare este tot cel intr-o parte, lung, cu singura diferenta ca se creaza o carare intr-o parte, in partea de unde incepe bretonul.

Breton drept, filat. Insa trebuie sa vorbiti cu un stilist. Aceasta denumire e oarecum vaga, trebuie sa tundeti bretonul la nivelul sprancenelor in lateriale, iar in partea din mijlocul, aceasta trebuie sa fie mai scurt si neaparat filat.

Cam atat deocamdata.

 

 

Facebook Comments