Bretonul scurt asimetric

Desi nu mai este in tendinte, ramanem totusi la categoria aceasta, si vorbim de bretonul scurt asimetric. In primul rand, va avertizez: oricat de tentant ar suna, acest tip de breton nu se potriveste oricui. Merge bine pe o forma a fetei ovala, insa va recomand sa nu alegeti acest model pentru o fata rotunda. Atat eu, cat si cineva din familie a facut greseala aceasta si bretonul scurt asimetric nu ne-a avantajat sub nici o forma. De acum, prefer sa port breton lung intr-o parte, care se poate prinde foarte usor in lateral daca va incomodeaza la un moment dat.

Avantajul bretonului scurt asimetric este acela ca ofera un aspect foarte modern si curajos, in plus se aranjeaza foarte usor. Alt dezavantaj ar fi faptul ca trebuie tuns des, spre deosebire de cel intr-o parte, unde diferentele nu se vad. Dar si daca alegeti un breton drept, lung, sa nu credeti ca scapati de tunderea deasa a acestuia. Dupa cum ati observat, am incercat sa prezint atat aspecte pozitive, cat si negative ale bretonului asimetric scurt.

Bretonul scurt si eventual cel asimetric a fost obsesia mea pentru o perioada. Pana m-am plictisit de el. Insa exista persoane care arata uimitor si senzational cu breton scurt asimetric. Imi  place in special la parul lung (cel putin eu asa l-am avut), insa arata bine si pe un par scurt sau mediu.

Cele mai frumoase si reusite modele de breton asimetric scurt mi s-au parut cele de mai sus.

Facebook Comments