Bucle pentru toate lungimile de par

Astazi, dupa ce m-am saturat de parul drept, am considerat ca este bine sa-mi indrept atentia spre bucle pentru toate lungimile de par. Asta este inspiratia mea pentru astazi si despre asta vreau sa scriu. Desi nu mai sunt chiar in tendinte, fiind depasite de impletiturile diverse, buclele vor ramane mereu o optiune pentru femei indiferent de ocazie. Daca multe femei poarta bucle elegante doar la evenimente speciale, alte persoane le poarta zi de zi. Nu este prea recomandat sa abuzezi de ondulator, te poti indrepta spre bigudiuri simple sau moate.

Dar, buclele se potrivesc oricarei forme a fetei si se pot realiza pe toate lungimile de par. Da, buclele pe un par lung arata foarte bine, asta nu inseamna ca celalalte tipuri de par trebuie neglijate. O sa vedem ca bucle frumoase si pe un par mediu sau scurt. Un bob arata bine ondulat, de asemeni si un par scurt, daca coafura este bine realizata, poate sa-ti ofere look-ul mult visat. Totul depinde de tine, de gusturile tale. De asemeni, poti sa treci si pe la saloane, acolo sunt specialisti.

Buclele se pot lasa lejere(scurt,mediu si lung, se pot prinde intr-o parte( mediu si lung), in cocuri (aici ma refer la parul lung) sau alte idei. O sa prezint in cele ce urmeaza cateva modele interesante de bucle pentru toate lungimile de par, exact dupa cum scriam mai sus. Bucle frumoase azi.

Facebook Comments