Cat de des trebuie sa te tunzi?

Intrebare frecventa, cat de des trebuie tuns parul are un raspuns care poate fi putin mai diferit decat te-ai fi asteptat. Asta pentru ca, probabil ai auzit regula standard, parul trebuie tuns la fiecare sase saptamani. Cu toate astea, unele femei isi tund parul de cateva ori pe an. Parul trebuie tuns in functie de lungimea acestuia, dar si de starea lui. Urmeaza sfaturile de mai jos, si vezi cat de des trebuie tuns parul.

Daca parul tau este scurt, pentru a pastra forma tunsorii tale, trebuie sa-l tunzi la un interval intre trei si sapte saptamani. Astfel, vei pastra forma prefecta a tunsorii tale.

scurt

Daca parul tau are o lungime medie-lung, sanatos, parerile sunt impartite. Tunderea la un interval de trei sau patru ori pe an, ar trebui sa fie suficienta. Se taie doar din lungime si scarile, in cazul in care exista. S-ar putea totusi ca, daca aveti parul tuns in scari si o lungime pana la umeri,acesta isi va schimba forma. Daca vreti sa pastrati forma, dar si lungimea, atunci ar trebui tuns mai des.

medium

Un par lung-mediu, degradat trebuie tuns mai des. Aici este neaparat ca intervalul sa fie de minim opt saptamani. Daca parul este deteriorat, varfurile sunt despicate, au fost aplicate chimicale, atunci parul trebuie tuns la acest interval.

par
Uita de sfaturile standard, si asculta ce au de spus stilistii.

Facebook Comments