Catalog L’oreal Casting Creme Gloss, nuante

Ai incercat o gramada de marci de vopsea de par si unele ti-au lasat un gust amar? Atunci, va propun sa consultati catalogul online cu nuantele de la Casting Creme Gloss. Deja stiu multe persoane care sunt incantate de acest produs. Insa inainte de a o cumpara, ar trebui sa consulti catalogul online cu nuante. Pentru ca, culorile de pe cutie nu se potrivesc cu cele din catalog neaparat. Eu nu cumpar niciodata o vopsea de par dupa poza de pe cutie. Niciodata nu mi-a iesit nuanta respectiva.

Sunt nuante frumoase de blond, roscat, brunet de la L’Oreal Casting Creme Gloss . Am atasat o poza cu nuantele. Casting Creme Gloss este o vopsea de par fara amoniac, cu un aspect usor natural si care acopera foarte bine firele de par albe, in cazul in care va confruntati cu aceasta problema.

Sunt foarte multe nuante de saten si blond, asa ca aveti de unde alege si tocmai de aceea nu le voi enumera pe toate. La nuantele de blond mi-a placut Blond Satin 801, iar la saten mi-a placut Ciocolata picanta, numarul 554. Am gasit si o nuanta interesanta de roscat- Grenadina (numarul 565), dar si o nuanta interesanta de Coaza neagra (numarul 262). Pentru brunete, exista nuante de brunet intens, albastrui si abanos.

catalog L'Oreal Casting Creme Gloss

L’Orèal Casting Crème Gloss

Numerele nuantelor le gasiti pe site-ul lor, adica ACEST site. Daca tineti click-ul pe nuanta, o sa primiti si numarul si numele.

Facebook Comments