Ce nuante de par se poarta in iarna 2013

Sau mai bine spus, ce nuante de par se poarta in iarna 2013-2014 pentru ca vorbim si de luni ianuarie si februarie.  Indiferent ca sunteti satena, blonda, bruneta sau roscata, o sa aflati mai jos ce nuanta sa alegeti pentru aceasta iarna. Se poarta anumite nuante pentru fiecare culoare in parte si totul va fi explicat in acest articol. Probabil si vedetele vor adopta aceste nuante in aceasta iarna, asta daca nu au facut-o inca. Vestile sunt bune, nuantele sunt frumoase, cel putin din punctul meu de vedere. Voi explica ce nuanta de par este in tendinta in iarna aceasta in functie de culoare.

Nuante in tendinte pentru roscate. In aceasta iarna se va purta nuanta Ruby Red sau roscat rubiniu. Desi pare mai mult o nuanta de toamna, acestea sunt tendintele pentru iarna aceasta. Se potriveste mai ales daca doriti sa fiti stralucitoare de sarbatori. Nuanta de rubiniu roscat se potriveste persoanelor cu ochi caprui si par deschis. Arata superb pe un par lung, alaturi de bucle dar se poate purta si drept.

Nuante de blond la moda in iarna 2013. Pentru cele care au parul blond, se recomanda sa se renunte la blond platinat, blond foarte deschis sau cel aramiu, care s-a purtat in vara. Se recomanda nuante de blond cenusiu-saten. Aceasta nuanta poarta denumirea de Sandy Blonde. De asemeni se poate opta doar pentru suvite in aceasta nuanta. Incerc sa atasez mai jos cateva poze, sper sa va placa nuanta. Personal, nu ma incanta foarte mult.

Nuante mai inchise pentru iarna. Se poarta foarte mult satenul castaniu. Exact, o culoare simpla, nepretentioasa, dar care este in tendinte in aceasta iarna. Si vedetele o poarta, poate le-ati vazut in reviste sau la televizor.

Pentru femeile cu par brunet, se recomanda nuante sau reflexii de scortisoara. Cum adica? Scortisoara are o culoare galbuie-maro. Un scurt search pe google si veti afla. Pentru un look la model, alegeti suvite in aceasta nuanta.
Succes!

Facebook Comments