Ce se intampla daca te vopsesti blond

parMulte femei adora blondul. Si daca nu au o astfel de culoare, se decid spontan sa se vopseasca. Dar in momentul in care se intampla asta, poti sa ai tot felul de suprize. Daca celalate culori de par sunt mai usor de adaptat, inainte sa te indrepti spre blond trebuie sa te gandesti foarte bine si sa detii toate informatiile. Pentru ca blondul este destul de pretentios.

Nuantele de blond sunt considerate extrem de seductive, multe femei gandindu-se sa adopte o astfel de culoare. Cu toate acestea, nuantele de blond creeaza un contrast puternic intre culoarea naturala (daca este mai inchisa), iar schimbarea este una radicala. Pentru femeile cu nuante naturale foarte deschise, alegerea unei nuante de blond este foarte usoara.

Inainte de a va vopsi blond, trebuie sa tineti cont de culoarea tenului si de buget. Pentru ca intretinerea unei nuante de blond poate fi extrem de costisitoare.

Un alt aspect important este DECOLORAREA. Bineinteles, trebuie facute la un salon, insa trebuie sa ganditi obiectiv, parul se va degrada intr-o oarecare masura si mereu va trebui sa folosi masti si sampoane speciale pentru a-l ingriji. Cele mai bune sampoane inainte si dupa vopsirea parului in nuante de blond sunt cele fara sulfati. Genul acesta de sampoane se gasesc la magazinele naturiste sau in farmacii.

Parul blond se vopseste de la spate in fata , pentru ca acolo acesta tinde sa fie mai inchis. Vopseaua trebuie lasata sa actioneze EXACT cat este indicat pe cutie (sau la salon, decide specialistul). Altfel, ori culoarea nu iese, ori iti distrugi parul.

Dupa vopsire,trebuie sa aveti grija sa va pastrati nuanta de blonda. Se pare ca pana si depozitele de calciu si fier din apa, pot schimba nuanta de blond. Folositi produse pentru par blond, masti de par, sampoane, balsamuri si altele. Aveti grija si la machiaj, blondul este un pic mai special decat alte nuante, aveti grija ce alegeti. Atentie si la sprancene, nu le vopsiti intr-o culoare inchisa, se creeaza o discrepanta care nu arata bine deloc.

Facebook Comments