Cele mai bune placi de intins parul Remington

Am decis sa realizez acest articol pentru ca foarte multe femei folosesc aceste dispozitive pentru coafat. Si astfel, din experienta personala dar si din review-uri, o sa va recomand cateva dintre cele mai bune placi de intins parul Remington, deoarece acest brand chiar are produse foarte bune. Un alt brand preferat de mine este Babyliss Pro, o sa revin cu un articol ulterior referitor la acesta.

 Modelele de mai jos sunt placi pentru indreptat parul bune si pe care le-am testat personal. Cand iti cumperi o placa de intins parul, informeaza-te pentru a nu avea suprize neplacute. Am incercat diverse placi de intins parul: Phillips, Braun, Rowenta si probabil ca nu s-au potrivit firului meu par care este foarte gros si destul de greu de intins. Am ramas la placile de intins parul Remington.

Daca cauti o placa de intins care nu arde parul deloc, nu cred ca exista. Dar poti folosi produse pentru protejarea firului parul si aici vorbim despre spray-urile cu protectie termica.Va recomand urmatoarele placi de intins parul:

Remington S9000;

Remington S8670;

Remington S8102;

Remington S1052.

Facebook Comments