Cele mai bune placi pentru indreptat parul

O sa vorbim putin despre cele mai bune placi de indreptat parul. Sau ma rog, daca aveti posibilitatea, puteti sa le incercati. Stilistii le folosesc in saloane, astfel incat daca te hotarasti sa-ti cumperi o noua placa de intins parul, poate ar trebui sa te informezi putin. Decizia de achizitionare a unei placi de indreptat a devenit din ce in ce mai grea deoarece pe piata au aparut foarte multe produse. Unele sunt mai scumpe, dar isi merita banii, mai ales ca te pot tine ani buni. Daca totusi te decizi ca anul acesta este cazul sa-ti schimbi placa de intins parul, poti sa iei in considerare urmatoarele :

Placa BaByliss PRO Nano Titanium. Aceasta placa a obtinut titlul de cea mai buna placa de intins parul in revista InStyle, 2 ani la rand. Este folosita de stilisti, are placi din titan care metin o temperatura constanta fara a deteriora parul. Este foarte usor de folosit si este de calitate, astfel incat este una dintre cele mai bune placi de intins parul. BaByliss PRO Nano Titanium are un pret de aproximativ 320 RON, se poate comanda si online.

Placa de intins Remington PEARL S9500

Este una dintre cele mai bune placi de intins parul gros, dupa foarte multe review-uri si se pare ca-si merita fiecare ban investit in ea. Se foloseste usor, temperatura se poate seta si are functie de auto inchidere. Se incalzeste in 10 secunde si are un cablu de 3 m, deci se poate folosi usor. Este mai ieftina decat prima, Remington PEARL S9500 costa in jur de 230 RON.

Placa de intins CLOUD NINE

Si acest aparat a castigat mai multe premii si este preferat de stilisti mai ales din cauza faptului ca, confera stralucire, volum si se poate folosi pe orice textura de par. Aparatul are placile din ceramica neagra ce contin un ingredient special care da stralucire parului de fiecare data cand este folosit.

Sper ca aceste recomandari sa va ajute in achizitionarea cele mai bune placi.

Facebook Comments