Cele mai bune remedii pentru cresterea parului

La un moment dat, ne dorim ca parul sa creasca mai repede. Pentru a accelera cresterea normala a parului, este necesar sa-i oferim acestuia minerale si vitamine si sa avem radacini puternice. In comert exista foarte multe produse destinate acestui scop, insa in cele ce urmeaza voi prezenta cateva remedii naturiste pentru accelerarea cresterii parului. Sunt printre cele mai bune masti care se pot folosi astfel incat parul sa creasca mai repede.

Suc de lamaie si oua. Acest tratament natural se folosesc pentru a accelera cresterea parului. Pentru aceasta masca, sunt necesare: 1 oua si 1 lingura de suc de lamaie. Se amesteca cele doua ingrediente intr-un bol. Se aplica aceasta compozitie in par si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Se spala parul cu apa calduta. Se aplica acest tratament macar o data pe saptamana.

Ulei de jojoba. In general, uleiul de jojoba se foloseste pentru a preveni caderea parului si acesta este un lucru esential daca doresti sa-ti accelerezi cresterea parului. Se dilueaza cateva picaturi de ulei de jojoba in putina apa calda. Se imbiba un disc de bumbac pentru demachiere in aceasta solutie si se aplica pe scalp, masand. Acest lucru creste circulatia sangelui. Se pot obtine rezultate si dupa saptamani de la folosirea acestei masti.

In acelasi mod se foloseste uleiul de levanda care intareste radacinile.

Salvie, rozmarin si ulei de masline. Se pare ca genul acesta de masca este folosita si pentru prevenirea aparitiei calvitiei. Se combina 4 picaturi de ulei de salvie cu aceeasi cantitate de rozmarin si 1 lingura de ulei de masline. Se aplica aceasta masca pe scalp si se maseaza timp de 5 minute. Se foloseste aceasta masca timp de 2 saptamani zilnic pentru cele mai bune rezultate.

 

Facebook Comments