Cele mai bune tunsori pentru parul cret natural

Daca te-ai saturat de placa de intins parul, este cazul sa afli si tu ca iti tunde altfel parul si iti poti purta cu mandrie buclele frumoase. Astfel, in cele ce urmeaza vom discuta despre cele mai bune tunsori pentru un par cret natural, pentru toate lungimile. Cu ajutorul unei frizuri bune si a unor produse de calitate, poti sa-ti pui in valoare buclele. Probabil ca cea mai mare temere a femeilor cu o textura de acest gen este ca fata sa nu apara prea rotunda. De aceea, daca doriti scari, trebuie sa va consultati cu un stilist, care probabil le va realiza spre interior astfel incat look-ul sa para cat mai natural.

Tunsori scurte pentru parul ondulat. Se pare ce tunsorile pana la barbie sau un pic mai lungi, in combinatie cu bucle sunt cele mai reusite alegeri, mai ales pentru aceasta vara. Si daca se adauga si un breton lung, vei starni admiratia tuturor. Sau, se poate lasa parul putin mai lung in fata, si textura la varfuri.

Tunsori pentru parul cret mediu. Cea mai buna tunsoare o reprezinta tunsoare bob in scari, care arata bine pe aproape orice forma a fetei. Dupa ce ati tuns parul, coafura este usor de realizat. Se pot folosi cele pentru a aranja buclele si cam atat. Daca vorbim de breton, nu le alegeti pe cele drepte, alegeti in schimb unul filat, intr-o parte, impartit etc. Atasez si cateva poze.

Cum tunzi parul lung ondulat natural. Si aici se recomanda scarile si un breton unghiular sau intr-o parte. Folositi produse pentru definirea buclelor si o sa fiti admirate.

Facebook Comments