Cele mai frumoase nuante de roscat ale vedetelor

Se pare ca mai nou am tendinta sa vorbesc despre vedete, lucru normal, pana la urma ele pot fi un model pentru noi. Si daca ieri vorbeam despre tunsorile bob in scari ale vedetelor, astazi voi discuta despre nuante de par. Si ma voi opri si voi discuta putin despre nuantele de roscat al vedetelor.

Ceea ce am ales ca model sunt nuante de roscat superbe, care te scot din anonimat. Nici nu ma mir ca vedetele prefera aceste nuante de roscat.

Roscat Burgundy. O nuanta absolut superba, am vazut-o pe strada si nu numai. Vedete precum Rihanna sau Ariana Grande au ales la un moment dat aceasta nuanta superba de roscat, o nuanta care li s-a potrivit ‘manusa”.

 

Roscat aramiu. Este una dintre nuantele mele favorite. Unele femei au aceasta nuanta naturala, altele se vopsesc pentru a obtine acest look.

Roscat rubiniu sau un roscat inchis sau cu suvite sunt alte nuante cu care vedetele s-au afisat la diferite evenimente. Puteti sa folositi si voi aceste nuante tinand cont si de culoarea tenului, dar si alte aspecte.

Facebook Comments