Coafuri bob ondulat

Mai diversificam putin si vorbim despre diferite coafuri bob ondulate. Am postat cateva poze cu tunsori bob si pixie, foarte frumoase si multe femei ma intrebam daca se pot ondula. Sau daca te poti tunde bob daca ai un par cret natural. Bineinteles ca se poate, insa este important si stilistul la care apelati. Sunt oameni care lucreaza frumos, altii mai putin frumos si usor neglijent, fara a tine cont de dorintele clientei si rezultate, care se pot concretiza in fidelizare.

M-a intrebat cineva daca cred ca, coafurile bob cu par ondulat arata bine. Dragele mele, o coafura bob cu onduleuri sau par ondulat poate fi extrem de feminina si frumoasa. La fel de misto si frumoasa ca o coafura bob cu par drept.Trebuie sa aveti insa un pic de grija ce fel de onduleuri alegeti, ce fel de tunsoare aveti, cum este tuns parul (simplu, scari, filat etc). Totodata, trebuie sa aveti un pic de grija si la forma fetei. Sa vi se potriveasca cu coafura si tunsoarea aleasa.

Eu am ales pentru voi unele dintre cele mai reusite coafuri bob cu onduleuri, coafuri si tunsori realizate de stilisti de renume international. Sper sa va ajute in alegerea coafurii dorite.

Facebook Comments