Coafuri bufante

De altfel, ce inseamna coafuri bufante? Sunt acele coafuri care presupune par tapat. Dupa care, ulterior urmeaza coafura dorita. De regula, parul se tapeaza in crestet, de la radacina folosind un pieptene. Se piaptana practic invers partea care nu este vizibila, si se acopera cu parul de deasupra. Bineinteles, este doar una dintre micile trucuri folosite de stilisti. Sunt persoane care-si fac coafuri par tapat acasa, si am vazut rezultate foarte frumoase.

Coafurile cu par bufant sunt printre cele mai frumoase, dupa parerea mea. Merg extrem de bine pentru cozi de cal cu volum in crestet, cocuri dar si altele. De altfel, am pregatit pentru voi o serie de modele de inspiratie, poate aveti nevoie de o coafura care necesita par tapat. O sa vedeti cat de extraordinare sunt si cat de bine arata. In general, metoda este folosita in saloane dupa cum spunea, specialistii cunosc bine tehnica. Acasa, s-ar putea sa va incalciti si rupeti parul cand il tapati. Deci cred ca este mai bine sa alegeti prima varianta, este mai “safe”.

Metoda se poate folosi pentru a da volum parului scurt sau mediu in crestet, si pentru a pune in evidenta coafurile cu bucle.

Facebook Comments