Coafuri coada de cal cu breton

Se potrivesc? Da, chiar se potrivesc de minune. Da, tuturor femeilor cu par lung le plac cozile de cal. Si tocmai de aceea doresc sa va prezint cateva modele de coafuri coada de cal cu breton in diverse modele. Asta deoarece am observat ca multe femei ezita sa-si faca un breton deoarece considera ca va fi o bataie de cap in clus in momentul in care trebuie sa-si aranjeze parul. Dar bretonul are un avantaj in plus, ales bine, iti poate schimba complet aspectul.

Bretonul drept si coada de cal. Poate una dintre cele mai bune alegeri. Genul acesta de breton se tunde gros si cade peste sprancene, in linie dreapta. Este extrem de spectaculos ca aparitie, din pacate nu se potriveste oricarei forme a fetei, asa ca trebuie atentie daca il vrei. De exemplu, pentru o fata rotunda, nu merge. Chiar daca ai parul lung si vrei o coada de cal.

Bretonul filat. Unul dintre cele mai populare modele de breton, care se potriveste multor tunsori, scurte, medii sau lungi. Si da, arata bine in combinatie cu o coada de cal. Poate nu este la fel de spectaculos ca cel drept, insa pica frumos in jurul fetei.

Bretonul intr-o parte si coada de cal. Acest tip de breton este in tendinte, merge cam pe orice forma a fetei si se potriveste si unei coafuri cu coada de cal. Desi nu este una dintre combinatiile mele preferate, l-am vazut purtat destul de des.

Bretonul rotund. Este o versiune rotunda a bretonului drept sau blunt, si mai rotunda. Pica destul de frumos, dar trebuie sa cereti sfatul unui specialist inainte de a opta pentru el.

Facebook Comments