Coafuri cu carare pe mijloc pentru par lung cu bucle

Nu intamplator am ales acest subiect. In principiu as fi vrut sa vorbesc si despre parul drept, insa acolo lipseste putin elementul cheie. Astfel, am decis sa prezint o serie de coafuri cu carare pe mijloc cu bucle pentru parul lung. Sunt absolut superbe, iar cararea pe mijloc este in tedinte in acest an. In principiu, se poarta parul drept intins cu carare pe mijloc, insa, dupa cum spuneam mai sus, parca lipseste acel ceva.

Genul acesta de coafuri, bucle pe par lung si carare intr-o parte, merg mai mult la evenimente. Dar nimic nu te impiedica sa le porti si casual, la birou sau chiar pe strada. Eu as opta pentru ele mai ales la ocazii speciale, mai ales ca buclele perfecte nu sunt usor de realizat. Multe femei merg la coafor pentru a le obtine.

In cele ce urmeaza, o sa vedeti diferite tipuri de onduleuri elegante, pentru orice gust. Desi foarte multe femei prefera buclele mari, care nu sunt chiar atat de greu de realizat. Coafurile intr-o parte, cu bucle nu se prind neaparat cu agrafe, desi asa ar fi ideal pentru a nu avea suprize. Se pot mentine si singure, mai ales daca se folosesc produse bune de fixare. Iata deci unele dintre cele mai reusite coafuri cu bucle intr-o parte. Si nu doar buclele sunt intr-o parte, ci si cararea. Sunt coafuri fara breton, tot din experienta stiu ca multe femei nu poarta breton deoarece considera ca incomodeaza sau trebuie aranjat mereu. Nu este chiar asa.

Facebook Comments