Coafuri cu palarie pentru mirese

Se pare ca gusturile sunt foarte diversificate. Si nu am putut sa nu observa ca mai nou, multe viitoare mirese fac aceasta alegere. Cred ca, coafurile cu palarie pentru mirese se vor purta in 2015. Si mai exista o tendinta, voalurile scurte, si pe aceastea le-am vazut la multe nunti. Intradevar, multe mirese raman la coafurile cu voal lung, cum se poarta demult, insa altele s-au reorientat. Si anul acesta, au mers foarte bine cocurile ascunse, simple cu voal sau palarie. Si chiar am vazut ca sunt mirese care aratau impecabil la nunta, chiar daca au renuntat la clasicul voal.

Daca ar fi sa ma intrebati ce coafuri pentru mirese se poarta in 2015, nu as putea sa va raspund concret. Adica tendintele exista, cocurile mai simple sau impletiturile, insa cred ca mireasa este cea care decide. Este una dintre cele mai importante evenimente din viata ei, astfel ca are dreptul sa poarte ce doreste. Ca vorbim de coafuri cu coc,bucle,impletituri pentru mirese, totul este permis. Conditia este sa va avantajeze. Nu are rost sa alegeti o coafura care va place, dar nu va avantajeaza.

Iata aici cateva poze cu coafuri cu palarie pentru nunta, poate o sa va alegeti un model pentru anul care vine, daca sunteti inca indecisa. Sau le puteti recomanda prietenlor care se casatoresc.

Doresc sa mai specific faptul ca sunt palarii mici de nunta, doar una este de marime mai mare.

Facebook Comments