Coafuri cu par drept lung

Nu stiu daca am apucat sa va spun despre tendintele la coafuri anul acesta, ce anume trebuie sa porti si de ce anume sa te feresti. Am citit un articol in acest sens si am aflat ca recomandarile stilistilor sunt par drept, insa natural. Adica fara placa de intins parul, totul sa para natural.

Si in cazul buclelor, ondulatorul este “interzis” anul acesta, purtandu-se buclele lejere, obtinute prin alte metode in afara folosirii aparatelor de coafat. In ceea ce ma priveste, intotdeauna mi-a placut parul drept, aranjat si fara suvite rebele. Au fost si cazuri in care mi-au placut coafurile mai rebele, insa nu pentru o iesire in oras sau o petrecere. 

Daca in general iti place sa-ti poti parul intins drept cu placa, incearca sa o folosesti mai putin. Eventual incerca un model de breton ca sa-ti pui in valoare coafura. Eu ti-am pregatit cateva idei de coafuri pentru parul drept si lung, coafuri ale vedetelor dar si coafuri realizate de specialisti renumiti.

Si vorbim despre par lasat liber in partea de jos, si accentul pus pe modelul de prindere al bretonul (in crestet, intr-o parte, impletit. Sper sa-ti placa si te mai astept pe blog.

Facebook Comments