Coafuri elegante de seara

Ramanem tot in aria elegantei si a coafurilor sofisticate. De data aceasta, voi prezenta exclusi cateva idei de coafuri de seara, spuneam ca va incepe sezonul nuntilor si se vor cauta foarte mult. Ideal este ca in momentul in care pasesti intr-un salon, sa ai o idee despre coafura pe care o doresti. In caz contrar, poti sa ceri direct sfatul unui stilist, care iti poate face si el cateva recomandari.

Astfel, daca trebuie sa arati impecabil, te ajut eu cu diverse idei de coafuri elegante de seara. In principiu sunt poze cu coafuri elegante pentru orice lungime de par, pentru o seara reusita. Cred ca totusi cele mai multe coafuri elegante sunt pentru parul lung si mediu, dar si pentru parul scurt una.

In general, pentru seara prefer coafuri mai sobre, coafuri sofisticate si cu foarte mult fixativ. Imi plac si diverse modele de coc sau impletituri. Insa voi va puteti alege ce coafura va place. Eventual puteti trece pe la un salon de coafura daca nu credeti ca le veti face acasa. Depinde si de evenimentul la care participati.

Facebook Comments