Coafuri frumoase pentru mirese 2015

Dupa cum stiti, multa lume se pregateste cu mult timp inainte de fericitul eveniment. In cele ce urmeaza o sa va prezint cateva idei de coafuri frumoase pentru mirese in 2015. O sa va spun ce se poarta, dar si ce mai puteti incerca, coafuri care au fost mereu vazute pe la nunti, chiar daca nu au mai fost in tendinte. Cand esti mireasa si iti alegi coafura, fiecare detaliu conteaza. Astfel, trebuie sa-ti alegi o coafura potrivita formei fetei tale, care sa te puna in valoare, sa nu fie kitchoasa si fiecare suvita sa stea la locul ei. Sunt coafuri pentru mireasa in 2015 care nu au iesit niciodata din tendinte, si-au schimbat putin forma cum ar fi cocurile. Au intrat impletiturile.

Buclele sau par lasat liber si prins la jumatate, sunt iarasi cateva coafuri care nu mai sunt in tendinte, dar le-am mai vazut pe la nunti. Cand vorbim de coafuri cu bucle pentru nunta, nu se mai poarta cele simple, par lasat. Se poarta combinatii de impletituri cu par intr-o parte.

Cocurile, si acestea se poarta in combinatie cu impletiturile, sunt cele mai spectaculoase. Se pot purta cocuri intr-o parte sau pe mijloc. O categorie aparte si cocurile care au intrat in tendinte in 2015, sunt cocurile ascunse. Mi se par extrem de sofisicate si de eleganta, chiar daca sunt putin mai simple. Se poat accesoriza frumos.

Cocurile cu suvite rasucite, iarasi sunt o alegere buna pentru 2015.

Facebook Comments