Coafuri par scurt mirese

Stiu ca foarte multe femei, in ziua nuntii apeleaza la extensii. Astfel, isi pot face ce coafura doresc, pentru ca isi pot alege dimensiunea extensiilor. Lucrul acesta este valabil in cazul persoanelor care au totusi ceva lungime pentru a ascunde extensiile. Si atunci vedem bucle, cocuri chic pentru mirese etc.

Daca ai parul scurt si vei deveni mireasa, poti sa-ti alegi o coafura frumoasa chiar daca ai aceasta lungime. De fapt, consider ca o mireasa ar trebui sa fie cat mai naturala. Cred ca extensiile trebuie folosite totusi cu cap, pentru ca stiu femei cu par mediu spre scurt (asa ma obisnuisem cu ele) si dintr-o data, in ziua nuntii le vedeam cu cosite lungi. Consider ca miresele cu parul scurt ar trebui sa apeleze si la accesorii gen floricele sau clame de par. Depinde insa de gustul fiecaruia.


Poti incerca sa-ti faci cateva bucle daca te ajuta lungime parului, sau daca il ai foarte scurt, il poti netezi bine si apoi poti sa alegi o diadema frumoasa pe care sa o asezi peste el. Arata foarte bine asa. In nici un caz sa nu crezi ca nu esti destul de feminina daca in ziua nuntii adopti o coafura pe masura parului tau natural.

Facebook Comments