Coafuri recomandate pentru parul gras

Astfel, in acest articol o sa recomand cateva coafuri recomandate pentru parul gras. In cele ce urmeaza vom discuta putin despre parul gras. Care sunt cele mai freze, coafuri pentru un par gras? Exista cateva trucuri prin care vei scapa de acel aspect uleios, gras al parului, cu tenta de ingrasare rapida. Sunt de fapt nici tehnici de ascundere a parului gras. Astfel, alege urmatoarele coafuri daca ai parul gras.

Coada de bal si cocuri balerina. Se recomanda coada de cal inalta, aceasta va ascunde acel aspect de par uleios. Daca doresti sa optezi pentru o coada de cal mai joasa, se recomanda sa adaugi volum in crestet. De ce sa alegi un coc de balerina? Pentru ca look-ul in cazul acesta presupune un aspect foarte neted, chiar lucios al parului. Un scalp gras te va ajuta sa obtii acest aspect si vei reusi sa-ti ascunzi problemele. Se poate folosi si un spray de stralucire. Cel de la Avon este foarte bun.

Impletiturile de par “cascada”. Aceasta coafura te va ajuta sa-ti ascunzi parul gras. Nu voi explica aici foarte mult cum se face sau ce este o impletitura waterfall,o sa atasez cateva poze. Dar sunt cele mai recomandate impletituri pentru parul gras.

Alte cocuri pentru par gras. Puteti sa alegeti cocuri in crestet simple si cocuri in crestet cu par rasucit. In cel de-al doilea caz, faceti un coc in crestet si mai adaugati suvite pe parcurs. Obtineti un aspect neted, deci nimeni nu-si va da seama ca aveti parul gras. Recomand din nou spray pentru stralucire.

Facebook Comments