Coafuri sofisticate pentru parul lung cu breton intr-o parte

O sa prezint mai jos cateva idei de coafuri sofisticate pentru parul lung cu breton intr-o parte deoarece se poarta mult anul acesta indiferent de lungimea parului. Si de aceea, este important sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla. In cazul in care doriti o idee de coafura sau breton, iata ce puteti alege:

Par usor ravasit si breton intr-o parte. Genul acesta de coafuri si tunsori sunt perfecte pentru un cocktail party sau pentru o zi obisnuita la birou. Pentru a obtine acest look, se poate folosi un ondulatorul mare, lat. Rezultatul va fi : bucle neregulate care nu necesita sa fie separate. Bretonul se indrepta prima oara si apoi se intoarce spre una dintre partile laterale. Se aplica fixativ si sunteti gata pentru o noua zi.

Par lung ondulat si breton intr-o parte. Indiferent daca parul este ondulat natural sau il faceti acasa, bretonul se poate purta indreptat sau ondulat, oricum se potriveste. Se recomanda folosirea unei spume pe un par umed si alte produse pentru fixare.

Sau, parul se poate imparti in parti inegale ceea ce va scoate in evidenta bretonul intr-o parte. Si aici se poate aplica fixativ, care are si efect antistatic.

Daca vreti sa va indreptati bretonul cu o placa, folositi un spray cu protectie termica pentru a nu deteriora parul.

Bob lung cu breton intr-o parte. Acest gen de tunsoare este una dintre cele mai moderne tunsori care se poate coafa in multe moduri.Daca porti un bob lung cu breton intr-o parte, ai grija sa fie perfect indreptat pentru a obtine un look chic.  Si in acest caz, se poate opta pentru bucle lejere si breton usor intors spre lateral.

 

 

Facebook Comments