Coc tip balerina

parDesi inca nu ne confruntam cu temperaturi ridicate, care sa necesite o astfel de coafura, cocul balerina este in tendinte si este foarte chic. Genul acesta de coc se poate realiza in mai multe moduri si se poate purta la foarte multe evenimente, nu doar in casa sau la shopping. Astfel, se poate purta casual dar si cand trebuie sa fim formale.

Dupa cum spuneam, exista mai multe moduri in care se poate purta. De la un unul foarte neted, pana la unul messy. Se poate purta in crestet sau la spate, la linia gatului, intre cele doua sau intr-o parte.

Coc balerina simplu. Pentru un astfel de coc, trebuie doar sa-ti prinzi parul intr-o coada de cal. Alege insa unde anume vrei sa ai cocul. Se prinde coada de cal cu ajutorul unui elastic si se piaptana. Pentru volum, parul se poate pieptana putin in sens invers. Se invarte coada in jurul elasticului si se prinde cu agrafe. Simplu ca buna ziua.

Coc neted la spate. Acest coc este mai formal, de obicei. Se aplica spuma de par, se piaptana foarte bine parul. Se prinde parul intr-o coada, avand grija ca nici un fel de suvita sa nu fie lasata pe dinafara. Se invarte din nou coada in jurul elasticului, se securizeaza cu agrafe. Se aplica spray de stralucire si fixativ.

Coc modern, in crestet. Se procedeaza exact ca la prima varianta, doar ca, coada de cal se realizeaza in crestet. Aici parul poate fi lasat mai lejer.

Imi plac cocurile pentru ca-mi inspira feminitate, eleganta, comoditate si multe altele.

 

Facebook Comments