Cocuri care te fac sa pari mai slaba

Dupa cum puteti observa, acest articol este dedicat exclusiv cocurilor. Si nu este vorba despre orice cocuri, ci despre acelea care te vor face sa pari mai subire la fata. Cocurile se poarte foarte mult si asta de foarte mult timp, de la evenimente importante pana la viata de zi cu zi. Cu toate acestea, trebuie sa le alegeti pe cele care te avanjateaza.

Cocurile sunt o buna alegere pentru a subtia o fata pentru ca adauga volum in partea de sus si atrag privirile in aceea parte. Se recomanda sa evitati bretonul lung sau gros. Dar haideti sa vedem care sunt cele mai recomandate cocuri pentru o fata mai subtire:

Cocurile frantuzesti. Sunt foarte elegante si sofisticate. In cazul in care nu stiati cum se realizeaza, se creeaza o coada de cal joasa si se foloseste spuma de par. Dupa care, se ridica coada de cal invartind parul. Daca doriti un look mai modern, lasati varfurile in afara, daca nu, acestea se ascund. La sfarstit, se folosesc agrafe de par si fixativ.

Cocuri cu bucle. Desi nu prea se mai poarta, sunt romantice, adorabile si parca au un aer inocent. Genul acesta de cocuri de ajuta sa-ti subtiezi o fata mult prea rotunda deoarece au ult volum.

Facebook Comments