Cocuri messy

In cele ce urmeaza, o sa dezvolt un subiect despre care nu se vorbeste prea mult, cocurile messy. Asta pentru ca in principal se considera cocuri lejere, care se poarta prin casa si nu poti sa iesi cu o astfel de coafura. Total eronat, pe langa faptul ca sunt comode, cocurile messy in crestet sunt in tendinte in acest an.

Sunt foarte usor de realizat, nu cred ca mai este necesar sa va explic cum se realizeaza o astfel de coafura. Se prinde parul in crestet si se prinde cu agrafe cat mai putin vizibile. De altfel, tutoriale despre cum realizarea unui coc messy se gasesc peste tot, foto sau video. Astfel, nu este o coafura greu de ales.

 

Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, ideea ca genul acesta de cocuri sunt mai mult pentru casa, este gresita. Unele vedete le-au purtat chiar si la evenimente importante. Se pot purta la o iesire in oras cu prietenii, la o sesiune de shopping si chiar si la birou. Depinde foarte mult cat de “messy” vreti sa fie. Mai sus sunt si variante mai ales de cocuri in crestet mai elegante. Se pot accesoriza cu tot felul de produse, rezultatele fiind unele uimitoare.

O astfel de coafura este comoda, singurul dezavantaj ar fi acela ca, in cazul unui par foarte lung si greu, s-ar putea sa resimtiti o greutate si la un moment dat sa doriti sa-l desfaceti. In rest, sunt absolut superbe.

Facebook Comments