Cocuri pentru nunta 2015

Stiu ca a inceput demult sezonul nuntilor, insa din pacate doar acum am avut timp sa ma ocup si de acest aspect. Am prezentat si pe pagina mea de Facebook cateva idei de cocuri pentru nunta in 2015. Poate nu ati reusit sa le vedeti astfel incat le voi prezenta si aici. Am luat parte si eu la cateva nunti anul acesta si am vazut ca se poarta mult cocurile. Da, pentru ca cele mai bune freze pentru nunta sunt cocurile. De ce? Pentru ca dau un aer de eleganta, iti ofera comoditate si multe altele. Si daca acum in tendinte este parul drept intins, nu acelasi lucru se intampla daca participam la o nunta sau la alt eveniment?

Deci ce coafura sa-mi fac pentru o nunta in 2015? Pai eu prezint aici cocuri, in concluzie puteti merge cu aceasta idee. Insa nu trebuie sa fie foarte lejer, chiar nu poti purta un astfel de coc la o nunta. Eu o sa va recomand cocuri ascunse, cocuri cu volum si suvite impletite, cocuri cu suite rasucite, cocuri cu bucle. Genul acesta de cocuri se poarta mult anul acesta si arata foarte bine. Daca aveti breton si acesta trebuie neaparat sa fie aranjat in functie de cocul ales. Imi place de asemenea bobul fals din bucle care este de fapt un coc. Pentru ca parul lung se prinde sub forma unui bob fals, se realizeaza bucle cu ondulatorul in lateral si in spate si se tapeaza. Recomand cu caldura sa optati pentru cocuri cu volum in crestet, au un impact vizual mare si arata mai multe.

Am testat foarte multe coafuri pentru nunta si mereu ma intrebam, oare ce sa aleg. Si am ajuns la concluzia ca, cea mai buna coafura pentru nunta este un coc. Motive? Eleganta, feminitate, comoditate, rafinament si multe altele. Buclele si parul lasat lejer sunt chestii destul de greu de suportat, mai ales cand se danseza, este cald etc. Iata mai jos, cateva recomandari de cocuri pentru nunta in vara acesta, sper din suflet sa va placa.

 

Facebook Comments