Cocuri romantice

Ce poate fi mai dragut decat un coc romantic? Fie ca vorbim de o nunta, o iesire in oras cu iubitul, genul acesta de coafuri intotdeauna vor fi admirate si te vor face sa pari foarte feminina. Si barbatilor le plac genul acesta de cocuri, din diferite sondaje. In general, genul acesta de cocuri nu sunt messy, ne duc cu gandul spre elegant. Trebuie putin rafinament in momentul in care sunt realizate. Se pot accesoriza cu diferite flori, agrafe si alte idei.

Se pot purta intr-o parte, pe mijloc sau in crestet. Desi cea mai buna optiune daca vorbim la subiect, o reprezinta cocul romantic intr-o parte. Se poate realiza din suvite rasucite, impletituri si foarte multe alte idei. Se pot realiza si acasa, mai ales daca urmariti tutoriale, insa trebuie putina inclinatie spre asa ceva. Sunt femei care nu reusesc sa-si faca anumite coafuri, chiar daca nu sunt foarte complicate. De aceea, apeleaza la prietene sau merg la saloane specializate.

Dupa cum vedeti mai sus, iata cat de feminine sunt genul acesta de cocuri, desi, poate unele persoane le evita si tind sa mearga spre tendinte, impletituri sofisticate sau mai simple.

Facebook Comments