Creasta la baieti, tunsori si frizuri – Ce parere ai

Desi de ceva timp am observat ca se poarta foarte mult acele tunsori “a la Smiley”, mai exista baieti care nu pot sa renunte nicicum la acele modele cu creasta, desi le poarta de cativa ani buni. Sunt si barbati care prefera tunsorile simple, fara scari, creste si modele de breton. Acestia sunt mai putini. In curand voi discuta si despre noile tendinte, tunsorile Smiley (asa le-am denumit eu, le vad la mall, pe strada, la film etc). Cu toate astea, am decis sa nu-i las deoparte pe cei care prefera tunsorile cu creasta. Nu sunt chiar putini cei care prefera genul acesta de tunsori desi cred ca incet vor fi depasiti numeric de cealalta categorie.

Ce inseamna de fapt “creasta”? Parul sa nu fie nici foarte scurt, dar nici lung. Barbatii care prefera acest model merg la salon si spun scurt:vreau o tunsoare cu creasta.

Trebuie sa recunosc ca tunsorile cu creasta mi-au placut intr-o vreme. Si ma refer aici crestele mai mici si aranjate cu mult gel sau ceara. Daca tunsorile cu creasta sunt intretinute si aranjate, confera un aspect foarte sexy celor care le poarta. Insa cred ca acum merg mai mult pe clasic.

Hai sa vedem totusi cateva tunsori cu creasta pentru barbati.

Voi ce tip de tunsori preferati ?

Facebook Comments