Culori de par albastru

Si din categoria inspiratie sirene, astazi vom discuta bineinteles, despre culori de par albastru. Hmm, poate va sperie un pic gandul, dar sunt femei care le poarta. Si daca sunt bine alese, chiar te scot in evidenta. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca se poarta suvitele colorate in 2014, poate ar trebui sa faci un pas si spre aceasta nuanta. Albastru de inspiratie sirena deoarece ne duce cu gandul la apa oceanului.

Cum sa-ti faci suvite albastre?Nu prea va recomand sa va vopsiti tot parul in aceasta nuanta, desi am vazut ca Andreea Mantea la targul Cosmetic Hair Beauty 2014 a ales o astfel de nuanta. Nu m-a impresionat in mod deosebit, dar sa zicem ca merge. Puteti opta in schimb pentru ombre hair (adica albastru in partea de jos), suvit albastre ascunse (adica cele de dedesubt) sau pur si simplu, suvite albastre. Merg in special combinate cu brunet sau blond, insa daca ar fi dupa mine, as opta pentru prima alegere. Mai exista varianta in care va puteti vopsi doar varfurile in nuante de albastru sau invers, parul albastru si varfurile intr-o alta nuanta. Insa pentru asta trebuie curaj, nu gluma.

Vopsea de par albastra?Stargazer Coral blue daca nu doriti sa treceti pe la un salon. Insa parul trebuie decolorat, trebuie folosite foite de aluminiu, din acelea pentru gatit. Pentru ca pudra decoloranta trebuie aplicata cu grija, iar vopseaua pateaza.

Facebook Comments