Culori de par in doua nuante

Le vedem pe strada, unora ne plac, altora li se pare prea mult. Mie personal imi place sa vad la o femeie o culoare de par in doua nuante. Singura conditie ar fi aceea ca cele doua nuante sa fie alese si bine pozitionate. Astfel, degeaba vrei sa ai doua nuante diferite in par daca nu se imbina armonios. Si acum vine intrebara: ce nuante de par sa aleg pentru a le combina?Sau ce combinatie de nuante de culori de par arata cel mai bine? Pai, dupa cum ati observat roscat si brunet, blond si brunet, saten si brunet sunt printre cele mai reusite combinatii. Asta nu inseamna ca un roscat si un blond nu merge bine, insa trebuie realizat cu maiestrie.

Cum si unde aplici cele doua nuante de par? In principal, se merge mult pe ideea ca nuanta inchisa sa fie cea de dedesubt, iar cealalta peste. De exemplu, la un roscat cu brunet, brunetul bine in partea de jos. Asta, daca vorbim despre aplicarea celor doua nuante in acest mod. Pentru ca se poate opta pentru o culoarea inchisa/deschisa doar la varfuri dar asta este o alta poveste. Sau, sunt persoane mai curajoase care isi fac suvite groase intr-o nuanta alta decat cea preponderenta. Ideile sunt multe dupa cum va spuneam. Totusi, recomandarea mea ar fi ca daca alegeti sa va vopsiti in doua nuante, sa optati pentru varianta cu par inchis in partea de jos, iar cealalta nuanta sa fie cea mai vizibila. In afara de cele mentionate, puteti bineinteles sa optati pentru blond cu roz, roscat cu blond, brunet cu albastru etc. Totul tine de preferintele voastre si de stilist. Dar varianta clasica pentru par in doua culori este cea despre care va vorbeam mai sus.

Sper ca pozele de mai jos sa va ajute sa va faceti o idee despre ce ar arata bine, in functie de preferintele voastre, de nuante etc.  Cel mai frumos exemplu de combinatie este cel al Rihannei.

Facebook Comments