Cum iti aranjezi parul la prima intalnire?

 Este cunoscut faptul ca, pentru multe femei, o prima intalnire romantica cu un barbat poate sa declanseze o stare de agitatie. Trebuie sa arati bine, look-ul tau trebuie sa fie totusi unul natural, dar si aranjat.. Asta printre multe altele. Nu trebuie nici sa treci in extreme, alegand coafuri extrem de sofisticate, dar totusi ar trebui sa acorzi atentie parului. Barbatii se uita acest aspect, indiferent de ce ar spune lume lumea.

Barbatilor le plac coafurile chic, romantice. Mai stiu de asemeni ca le place sa vada o impletitura interesanta, un coc frumos, o coada de cal sau pur si simplu un par foarte curat si sanatos, lasat pe spate. Recomandam din nou sa nu mergeti pe coafuri sofisticate, bucle foarte complexe, lasati aceste coafuri pe mai tarziu, daca veti avea o a doua intalnire sau veti participa la un eveniment mai important.

Pentru parul lung, impletiturile germane, franceze, fish tail sunt de asemeni o buna alegere cand vine vorba despre o prima intalnire, vei avea un look feminin, interesant si jucaus. O coafura foarte serioasa nu te va ajuta delocl

Daca se insista pe bucle, alegeti-le pe cele mai lejere care pica usor.

Cat despre parul scurt, mediu, ai grija ca acesta sa fie curat si cu un aspect aranjat, in functie de tunsoarea pe care o ai.

Facebook Comments