Cum revin la culoarea mea naturala

Deci, Cum revin la culoarea mea naturala este o intrebare pe care am vazut-o pe foarte multe forumuri. Femei care s-au vopsit in diferite nuante si din diferite motive, doresc sa ajunga la culoarea lor naturala. Cea mai simpla metoda ar fi sa te tunzi mereu, sa nu mai vopsesti parul si astfel, incet, sa ajungi la culoarea naturala. Dar nu toata lumea este dispusa sa renunte la o podoaba capilara bogata doar pentru a reveni la culoarea naturala de par.

Cel mai bun sfat ar fi sa mergi la un salon. Acolo sunt specialistii care iti pot oferi cele mai bune sfaturi, in functie de culoarea ta de par si in functie de vopseaua aplicata.

In cazul in care nu esti vopsita bruneta (aceasta nuanta iese foarte greu din par si nici nu prea ai ce aplica peste ), se recomanda sa aplicati o vopsea pe toata lungimea parului cu un ton mai inchisa decat nuanta naturala de par. Consultati toate cataloagele vopselelor de par inainte de a face cea mai buna alegere. Dupa aplicarea vopselei, se recomanda sa tundeti lunar varfurile. Puteti aplica si solutii de stralucire pentru par, tocmai in ideea de a crea aspectul de par natural.

In cazul unui par vopsit negru, cea mai buna solutie ar fi sa mergeti la un salon. O alta idee ar fi sa asteptati si sa tundeti mereu varfurile. Brunetul iese destul de greu din par. Nu recomand decolorara sau decapajul daca doriti sa scapati de brunet. Multa rabdare si varfuri tunse lunar.

Succes!

Facebook Comments