Cum sa ai par intins perfect

Par intins perfect etc Doresc sa ofer cateva trucuri pentru un par intins, drept, stralucitor si de ce nu, sanatos. Foarte multe femei iubesc parul drept si in acelasi timp urasc firele de par rebele. Si cele care nu prefera buclele, prefera parul intins, fara fire rebele si despicate care le pot face viata un cosmar.

Scapa de firele de par rebele:

– Clatiti parul cu apa rece dupa utilizarea samponului  si a balsamului. Se recomanda acest lucru deoarece apa rece inchide porii si cuticulele de par si ofera netezime parului. Desi poate fi destul de neplacut, frumusetea necesita sacrificii.

– Folositi o masca de par macare o data pe saptamana, lasand-o sa actioneze cel putin 30 de minute. Puteti utiliza chiar si o masca naturala pentru par neted, o masca din maioneza si ulei de masline. Eu prefer masca de par cu uleiul de masline caldut. Se recomanda sa fie incalzit si nu aplicat simplu.

– Uscati parul in directia cresterii firelor de par.

Alte trucuri pentru parul drept

– Spalati-va parul cu produse de calitate buna si in funcite de tipul acestuia.  Dupa spalare, acoperiti  parul cu un prosop si lasati sa se absoarba apa, dar niciodata nu frecati. Firul de par se poate rupe.

– Aplicati un balsam pe parul tau cum ar fi cel fara clatire cu efect anti-frizz.

– Pieptanati parul cu un pieptene cu dinti rari.

– Uscati parul cu ajutorul uscatorului si a unei perii, de la radacina la varfiuri, luand suvite de 4-5 cm.

– Cand parul este complet uscat, folositi placa de intins parul pe suvite de 4-5 cm, de la radacina la varfuri.

Facebook Comments