Cum sa ma tund daca am parul cret, ondulat natural

Am primit o intrebare foarte interesanta intr-un email. O cititoare imi cerea un sfat si ma intreba : Cum sa ma tund daca am parul cret si ondulat natural? In general, femeile cu par cret natural vor sa-l aibe drept si il indreapta cu ajutorul placii. Pe de alta parte femeile cu parul drept vor bucle, onduleuri sau par creponat. Personal, imi place acel par bogat, ondulat, cu bucle frumoase care parca te transforma intr-o diva. Din nefericire natura nu m-a inzestrat cu un astfel de par. Dar, sa revenim si sa vorbim putin despre cateva idei de frizuri pentru parul ondulat natural.

Pentru un par scurt ca lungime. Femeile care au parul ondulat natural si doresc sa-l poarte scurt, pot opta pentru o tunsoare pixie. Si vorbim aici despre una care sa aibe mai mult volum in partea de sus. Fiind si in tendinte, cu siguranta ca look-ul va fi impecabil. Vedete precum Halle Berry sau Audrey Tatou arata impecabil cu genul acesta de tunsoare.

Pentru parul mediu. Una dintre cele mai bune recomandari o reprezinta tunsoarea bob. Un bob ondulat este feminin, frumos si foarte romantic.

Pentru parul lung, puteti opta pentru o tunsoare in scari mai lungi. Cat mai simpla pentru ca onduleuri oricum va vor scoate din anonimat. Scarile sa nu fie taiate mai sus de barbie, lasati mai multa lungime.

Facebook Comments