Cum sa-mi tund parul mediu

Daca ai parul mediu si nu stii ce freza sa alegi, te ajut eu. Am selectat cele mai misto freze pentru parul mediu, freze foarte chic. Eu sunt obsedata de frezele bob,deoarece le-am testat pe propriul par. Din proprie experienta si din feedback-ul de pe Facebook, am observat ca foarte multe femei prefera genul acesta de tunsori. Si cele mai multe opteaza pentru un bob mediu spre lung deoarece la confera lungime dar si o textura frumoasa.

E greu sa va explic cat de bine arata frezele bob si cat de chic vei arata. Nu am doar freze bob, ci si alte freze pentru par mediu, freze misto  pentru femei.

 Frezele pentru par mediu sunt usor de intretinut. Si bineinteles, si coafurile pentru par mediu sunt usor de realizat. Un exemplu ar fi freza bob, care se intinde usor cu placa sau se onduleaza cu ondulator.

O alte alegere ar fi binecunoscutele scari, gradate, simple etc. Si acestea confera textura si sunt in tendinte in acest an. Probabil daca as face un sondaj bob versus tunsoare simpla in scari, procentele ar 50% – 50%. O sa vorbim despre ambele.

Ai mai sus un mic catalog cu freze pentru par mediu superbe.

 

Facebook Comments