Cum sa scot vopseaua de par de pe piele

Nu de putine ori, dupa ce am decis sa ne vopsim acasa, nu mai reusim sa scoatem petele de vopsea din piele. Si ma refer aici la petele de vopsea de par de pe urechi, frunte sau gat. Oricat de mult te-ai stradui, uneori acestea nu se indeparteaza printr-o simpla spalare. Si nu de putine ori am vazut femei care imediat dupa vopsire, apareau cu pete pe piele, chiar daca au incercat sa le indeparteze prin diferite metode.

Daca nu luati masuri pentru protejarea pielii, s-ar putea sa aveti batai de cap. Si totusi, daca pielea s-a patat cu vopsea de par, nu este panica. Exista foarte multe solutii pentru indepartarea acesteia.Iata despre ce vorbim:

PASTA DE DINTI PENTRU PETELE DE VOPSEA DE PAR PE PIELE

Ati incercat vreodata cu pasta de dinti? Desi specialistii spun ca nu este la fel de buna pentru indepartarea petelor ca solutiile pe baza de alcool, pentru cele mai deschise, merge.  In plus, folosind pasta de dinti nu va treziti cu pielea iritata. Aveti grija sa nu frecati prea tare incercand sa scoateti petele.

SOLUTII PE BAZA DE ALCOOL

Sunt cele care au cele mai bune rezultate. Se aplica cateva picaturi pe un buretel de bumbac si se freaca pielea in locurile unde s-a patat. De regula, dupa ce se folosesc aceste solutii, pielea devine rosie o perioada dar nu e cazul sa va alarmati.

ULEI DE BEBELUSI PENTRU PIELEA PATATA CU VOPSEA DE PAR

Desi pare putin ciudat, uleiul pentru bebelusi este o metoda de a scapa de petele de pe piele. Se aplica cateva picaturi de ulei pe un burete de bumnbac si se freaca locul patat. Se lasa sa actioneze o noapte intreaga si se spala dimineata cu apa calda. Si petele de vopsea de par vor disparea.

BICARBONAT DE SODIU

Este bine de stiut ca bicarbonatul de sodiu face sa dispara foarte multe pete. Astfel, se procedeaza la fel. Se aplica bicarbonat de sodiu pe un disc pentru demachiere, se adauga si cateva picaturi de apa si se aplica peste pete si se freaca. Este unul dintre cele mai bune remedii pentru indepartarea petelor de orice fel.

Facebook Comments