Cum sa-ti aranjezi parul fara aparate de coafat

Cam despre asta doresc sa abordez in acest articol. Cum sa-ti aranjezi parul fara aparate de coafat. Pentru ca v-am sfatuit sa folosit cat mai rar aparatele cu caldura folosite pentru coafarea parului. Si aici ma refer chiar si la mult folositul uscator de par. Exista si cele care au curenti de aer rece, eu astfel il folosesc pentru a-mi proteja parul si cand ma grabesc. Renunta pentru o perioada la placa de intins sau ondulator si la uscatorul de par. Invata cum sa te coafezi fara a folosi caldura.

Cum sa-ti indrepti parul fara calduraEste de fapt o combinatie intre produse pentru par, uscator si perie. Astfel, se folosesc balsamuri leave-in (care nu se clatesc) pentru indreptarea parului, un ser anti-freez. Parul umed se usuca folosind o perie rotunda si un uscator de par setat pe aer rece. Dupa aplicarea unui balsam pentru indreptarea parului, se piaptana parul cu o perie, folosind uscatorul sau la temperatura camerei.

Cum sa ai bucle fara ondulator

Unele persoane folosesc bigudiuri simple, in combinatie cu spuma de par. Altele isi fac moate din tricouri vechi, practic se taie fasii de 2, 5 cm pentru bucle mici si 7 cm pentru bucle mari. Se invarte parul pe aceste fasii de la varf pana la radacina. Dupa ce ati ajuns la radacina, acestea se leaga, astfel incat nu sunt atat de incomode.

Ondularea parului cu soseta. Una dintre cele mai simple metode. Se ia o soseta si se taie partea unde sunt varfurile. Se face o coada de cal inalta, se umezeste putin, si se trece prin soseta care este rulata. Aceasta se duce pana aproape de varful cozii. Se infasoara sectiuni de par in jurul sosetei, bagand varfurile sub aceasta si se ruleaza pana cand se ajunge la scalp. Se tine cateva ore pentru a obtine bucle.

 

 

Facebook Comments