Cum sa-ti coafezi parul repede





Pe lista de lucruri de facut, in momentul cand iesi undeva, se situeaza aranjarea parului. Apoi ne gandim la haine, machiaj si altele. Insa coafarea parului este unul dintre acele aspecte care nu ne dau pace. Si daca pentru o lungime scurta sau medie, lucrurile sunt mai simple, acestea se complica in momentul in care avem un par lung. Depinde foarte mult UNDE trebuie sa mergem: scoala, facultate, o iesire la o cafea sau un eveniment important.

In cele ce urmeaza voi prezentacateva din coafurile simple pentru par lung din care ma inspir eu pentru diverse evenimente si sau alte iesiri.Prefer coafurile simple deoarece sunt rapide si chiar sunt in criza de timp uneori. Dintre coafurile prezente mai jos, preferatele mele sunt cele cu codite impletite, dar mai rapide si mai simple. In plus, sunt si in tendinte in acest an.

Pe locul 2 se situeaza cocurile neglijente si coada de cal. Atentie insa la coafurile de cal, daca va prindeti frecvent parul in acest stil si este foarte strans, riscati sa va deteriorati parul. Se recomanda coafurile cat mai lejere, astfel incat parul sa poate respira. Altfel, se usuca, varfurile se despica si pot aparea si alte neplaceri.

Facebook Comments