Cum scapi de nuantele inchise din par

Te-ai saturat de brunet sau alte nuante inchise si nu stii cum sa scapi de ele? Poti incerca urmatoarele metode:
Varianta 1. Metoda mai costisitoare, dar cea mai sigura
Mergeti la un salon, unde, cu siguranta, stilistii vor stii ce trebuie sa faca.

Varianta 2. Metoda mai ieftina, dar nu cu rezultate imediate, necesitand multa rabdare si timp
Aveti rabdare si incercati acasa, folosind urmatoarele metode:
Folositi uleiuri (ulei de masline, ulei de nuca de cocos, argan, etc). Se aplica o cantitate suficienta pe intregul par (folosind doar unul dintre uleiuri sau un mix). Se lasa sa actioneze cateva ore sau peste noapte (pentru rezultate mai bune). Se spala parul foarte bine pentru a indeparta tot uleiul.

Cura de vitamina C. Vitamina C ar putea deschide parul negru cu o nuanta sau doua. Cu toate acestea, acest lucru functionează cel mai bine in cazul unei vopsele semi-permanente, si nu pentru una permanenta. Faceti o pasta compusa din tablete de vitamina C zdrobite si apa. Aplicati pasta pe parul umed. Lasati sa actioneze timp de aproximativ o ora, dupa care, parul se spala.
Tratament cu miere. Cunoscut pentru proprietatile sale de a produce peroxid, tratamentul cu miere determina o usoara decolorare a parului. Se amesteca patru parti de miere la una de apa. Se lasa amestecul sa “stea” 30 pana la 60 de minute (inainte de aplicare). Se aplica pe parul umed. Parul se acopera si se lasa sa actioneze cel putin doua ore. Parul se spala ulterior.

Recomandam totusi varianta 1, cea cu indepartarea nuantelor inchise la un salon.

Facebook Comments